Elektriker

En elektriker som kan smarta hus och solceller

En av de moderna, energisparande och säkerhetshöjande tjänster som vi kan erbjuda är så smarta hus och solceller. Här berättar vi mer om dessa smarta elinstallationer.

Du kan räkna ut vad det skulle kosta att installera solceller med hjälp av vår kalkylator.

Smarta hus – KNX

Du har säkert hört någon snacka om smarta hus – grannen eller någon kollega kanske. Men vad är ett smart hus egentligen?

Skulle du vilja slippa osäkerheten när du är på väg till jobbet? Stängde du av plattorna efter att ha kokat morgonkaffet? Lämnade du strykjärnet på? I ett smart hus behöver du inte oroa dig för allt du kan ha glömt att stänga av.

KNX är en världsomspännande standard för hem-och fastighetskontroll. Med hjälp av KNX kan du samordna och integrera dina elfunktioner och skapa ett smart hus som gör ditt hem energisnålt och säkert. Sensorer kan känna av omgivningen och skicka en signal av tända, släcka, stänga av och så vidare. När huset är tomt så ser systemet till att allt elektriskt är avstängt. Tryggt och energisparande. Med KNX kan du dessutom  koppla ihop värme, ventilation, belysning och annat elektriskt från olika tillverkare. Våra duktiga elektriker kan hjälpa dig att installera dessa smarta funktioner i ditt hem.

smart hus med solceller

Solceller

Vi tror på en ljus framtid med solceller som en stor energikälla. Vill du vara med på den resan? Våra duktiga elektriker kan installera solceller i ditt hem.

Tekniken är ganska enkel: solens strålar träffar solceller som i sin tur genererar solenergi. Elen omvandlas till växelström och när den sedan kopplats in mot husets elcentral så går den att använda som all annan el. ett bra sätt att sänka elräkningen och gardera sig mot höjningar av elpriset. Solceller är dessutom flexibla, man kan börja i mindre skala för att sedan bygga ut.

Solceller är enkla att montera och våra elektriker utför arbetet. De fästs på taket och sedan dras kabeln, inkopplingen av elen måste genomföras av en behörig elektriker.

Solceller håller länge och kräver inte mycket underhåll. De garanterar säker el och är dessutom helt utsläppsfria.

Är du intresserad av att ha en egen solcellsanläggning där hemma? Kontakta oss redan idag för att boka ett hembesök.

Våra elektriker utför snabba och säkra elinstallationer