Elektriker Helsingborg

Säkra och energisparande elinstallationer | 042-14 71 70

Om oss

EN ELEKTRIKERFIRMA I FRAMKANT

Välkommen till LANI Eltjänst AB. Vi startade verksamheten i Ramlösa 1996 men vårt arbetsområde sträcker sig ända från Båstad i Halland till Malmö i södra Skåne. Vi utför allt inom elservice, elentreprenader, elteknik och datanät. Alla våra medarbetare utbildar sig fortlöpande för att ligga i framkant när det handlar om de tekniska frågorna.

Vi är delägare i Elkedjan, vilket leder till att du som kund kan nyttja exklusiva rabatter och erbjudanden. 

Utför uppdrag åt privatpersoner och företag

Vi utför uppdrag för privatpersoner, företag, föreningar och även större industrier. Vi är självklart ansvarsförsäkrade och dessutom medlemmar i EIO (Elektriska installatörsorganisationen). Dessutom är vi medlemmar i R-företagen som står för kvalitet, etik och moral. Vi är certifierade för KNX men jobbar även med styrsystem som Crestron Fibaro och Zensehome.

Vi har alltid energibesparing i fokus när vi genomför ett jobb, och är i framkant när det handlar om belysningsstyrning och andra smarta system.

Vi kör alltid med miljövänliga bilar och följer en miljöpolicy. Våra hushållsnära tjänster är avdragsgilla enligt ROT, och vi sköter avdraget direkt på fakturan.

Välkommen till oss på LANI Eltjänst – supernöjda kunder är vårt mål.

Partners

 

  

 

Våra elektriker utför snabba och säkra elinstallationer!