Om oss

En elektrikerfirma i framkant

Välkommen! Vi utför uppdrag främst i västra och nordvästra Skåne. Vi utför allt inom elservice, elentreprenader, elteknik och datanät. Alla våra medarbetare utbildar sig fortlöpande för att ligga i framkant när det handlar om de tekniska frågorna. Idag har vi åtta anställda elektriker. Utför uppdrag åt privatpersoner och företag

Vi utför uppdrag för privatpersoner, företag, föreningar och även större industrier. Vi är självklart ansvarsförsäkrade och dessutom medlemmar i EIO (Elektriska installatörsorganisationen). Dessutom är vi medlemmar i R-företagen som står för kvalitet, etik och moral. Vi är certifierade för KNX, ett system för intelligenta hus. Vi har alla tillstånd och behörigheter som krävs för att driva ett elinstallationsföretag. 

Vi har alltid energibesparing i fokus när vi genomför ett jobb, och är i framkant när det handlar om belysningsstyrning och andra smarta system.

Vi kör alltid med miljövänliga bilar och följer en miljöpolicy. Våra hushållsnära tjänster är avdragsgilla enligt ROT, och vi sköter avdraget direkt på fakturan.

Välkommen till oss – supernöjda kunder är vårt mål.

Våra elektriker utför snabba och säkra elinstallationer